Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ PROTEC HELLAS

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ PROTEC HELLAS

Διαφήμιση

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Air conditiron Foam Cleaner

 

Συντήρηση και προστασία του συστήματος κλιματισμού

 

Όταν το κλιματιστικό τίθεται σε λειτουργία , αφαιρείται ζέστη και υγρασία από το εσωτερικό του οχήματος μέσω του εξατμιστή .

Σε μια φυσιολογική λειτουργία , συγκεντρώνεται υγρασία που απορρίπτεται έξω μέσω ενός σωλήνα που συνήθως βρίσκεται στο κάτω  μέρος του οχήματος. Η συνεχής διαφορά θερμοκρασίας όμως ευνοεί την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων  , μούχλας και άλλων μικρoοργανισμών που μπορούν να φράξουν τις σωληνώσεις και συνεπώς την έξοδο του νερού.

 

Συνέπειες

Εκτός της μειωμένης απόδοσης του a/c , οι μικροοργανισμοί είναι πιθανό να οδηγήσουν σε αλλεργίες και ασθένειες του αναπνευστικού .

Εξατμιστής του Air conditioning με συσσωρευμένους μικροοργανισμούς

 

Έγκαιρος εντοπισμός των πρώτων ενδείξεων                                                                                        

Πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων όπως ο ερεθισμός της αναπνευστικής οδού , των ματιών κ.α. η ένδειξη για πρόβλημα στο a/c αναγνωρίζεται από την δυσάρεστη οσμή. Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτοι μικροοργανισμοί έχουν ήδη εγκατασταθεί και παράγουν μια επιβλαβή βιομάζα. 

 

Έγκαιρη αντιμετώπιση

Προκειμένου να εμποδίσουμε τα παραπάνω προβλήματα, ο όμιλος bluechemGROUP  έχει αναπτύξει μια σειρά ειδικών προϊόντων για την κατάλληλη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού. Συστήνεται τακτική χρήση για να εξασφαλιστεί εξ αρχής ένα σύστημα απαλλαγμένο από βακτήρια, μύκητες κ.α. αλλά ακόμα και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί με απόλυτη ασφάλεια.

 

Air conditioning foam cleaner – καθαρίζει, απολυμαίνει, βελτιστοποιεί την απόδοση

 

Αφού έχει γίνει στέγνωμα του εξατμιστή (κυκλοφορία θερμού αέρα για 5-10λεπτά), εισάγεται ο απολυμαντικός αφρός στον σωλήνα αποστράγγισης και ψεκάζεται το περιεχόμενο στην μονάδα του εξατμιστή. Έτσι ο καθαριστικός αφρός  απλώνεται σε ολόκληρο τον εξατμιστή και διαλύει ολοκληρωτικά την βρωμιά και την μόλυνση. Τα μολυσμένα υπολείμματα καθαρισμού αποβάλλονται μέσω του σωλήνα αποστράγγισης. Η διαδικασία καθαρισμού ολοκληρώνεται μετά από περίπου 15 λεπτά. .

 

  • Πλεονεκτήματα

ü  Υγιεινό περιβάλλον στο εσωτερικό του οχήματος

ü  Επαναφορά βέλτιστης απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

ü  Εξάλειψη των μικροοργανισμών

ü  Σημαντική βελτίωση της ποιότητας εισπνεόμενου αέρα

ü  Ελεγμένη συμβατότητα με όλα τα υλικά

ü  Μη επιθετικά συστατικά

 

 

Σημείωση: Συστήνεται ετήσιος καθαρισμός με αλλαγή του φίλτρου καμπίνας

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε την τακτική χρήση του Klima Fresh για ένα απόλυτα καθαρό και φρεσκαρισμένο εσωτερικό του οχήματος.

Επικοινωνία

 
 
  15o χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Τ.Θ. Δ.1652
Τ.Κ. 57001
ΘΕΡΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Τ. +30.2310.489680
  Τ. +30.2310.489680
  F. +30.2310.461039
  E. info@pro-techellas.gr
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων